tisdag 9 oktober 2012

Run To Something Beautiful

Hejsan du glade!

Jag har en fråga; brukar du lyssna på musik när du läser eller pluggar?

Det gör nämligen jag! Alltid när jag pluggar och ibland när jag läser skönlitterärt. Musiken gör att jag inte vandrar omkring i mina tankar eller lyssnar på vad de bredvid säger. Dock finns det vissa låtar jag inte kan lyssna på samtidigt eftersom jag inte kan låta bli att sjunga med, även ifall jag är en tjej som är sjukt bra på att multitaska så kan jag inte koncentrera mig på texten samtidigt som jag sjunger för fulla munnar...

Hur som helst... Det jag främst lyssnar på är pianomusik (alltså endast pianospelande, ingen sång!) Har jag min iPod sätter jag på samma fyra låtar av Yiruma; Kiss The Rain, Love Me, Maybe och River Flows In You. Sitter jag vid min skoldator (som jag gör nu) har jag alltid igång Gavin Mikhails soundtrack till Ruta Sepetys underbara bok Between Shades of Gray. Blev helt överglad när jag hittade dessa fantastiska låtar! Min favorit är Run To Something Beautiful.

Hans musik, inklusive hans soundtrack, finns tillgängligt på Spotify. Vill ni ladda ner hans soundtrack till Between Shades of Gray GRATIS och LAGLIGT kan ni klicka HÄR.
1 kommentar:

  1. Jag kan inte lyssna på musik när jag läser (eller, nu när jag tänker efter så har jag aldrig provat riktigt!) men ibland när jag pluggar så vill jag ha klassiskt i bakgrunden. Jag har en konsert av Mozart med klarinett och piano som brukar fungera bra ;) Annars älskar jag soundtracket till Pride and Prejudice :D
    Sv: Jag sökte på google efter "iphone jane austen" till exempel och så fick jag upp bilder sedan följde jag den länken och kom ibland till hemsidorna där de såldes, har tyvärr inga exakta adresser... :)

    SvaraRadera