tisdag 21 september 2010

En historia utan slut - än så länge

Tänkte tipsa om Under Trottoaren som är en bloggroman. Författaren Pernilla Glaser skriver varje vecka ett kapitel i historien om Sam, Lova och Astra. Efter varje kapitel frågar hon vad läsarna vill att personerna ska göra. Du får alltså vara med och bestämma vad som ska hända i historien. Jag läste precis första kapitlet (Bara ett är skrivet!) och jag gillade den. Jag vet att jag kommer att följa den, kommer du?

Jag fick tipset från Tonårsboken.

4 kommentarer:

 1. Svar: Jag har hört att "Var är Alaska?" ska vara bra :)
  Jo, jag läste på en bokblogg om en som frågat förlag om så kallade recensionsexemplar av böcker. Så jag mejlade några olika förlag och skrev att jag driver en ungdomsbokblogg, och undrar om de har recensionsexemplar som jag kunde få mot att jag recenserar dem så att förlaget sedan får använda mina recensioner. Jag fick svar från bland annat Pocketförlaget som glatt skickade mig alla deras tio utgivna ungdomsböcker, direkt hem i brevlådan i två mysiga paket, och de verkar inte ens kräva något tillbaka!
  Känns lite konstigt att de kan vara så snälla, men pocket är väl inte jättedyrt att trycka upp. Kolla på pocketforlaget.se om du också är intresserad :)

  SvaraRadera
 2. Btw, det här låter som ett väldigt kul projekt, blev sugen på att göra ett eget nu :D

  SvaraRadera
 3. jag har get dig en beuteful Blogg Award för din fina blogg, läs mer på min blogg=)

  SvaraRadera
 4. Det verkar ganska kul, ska kolla;)

  SvaraRadera