söndag 24 april 2011

Nej, jag lever inte...

Jo, det gör jag. Skrev det bara eftersom folk brukar skriva så om de inte har skrivit på länge. Nu har jag i och för sig inte skrivit på länge och tyvärr kommer jag antagligen skriva på ett tag framöver heller.
Men idag tänkte jag slänga iväg ett inlägg, för det är nämligen så att jag har idag gjort min första stop motion film. Notera att det är min första så ha inte för stora förhoppningar för att den ska vara bra och lång. Den är ynka 15 sekunder lång.
Men jag ville höra vad ni tyckte om den och kanske förslag på vad man mer kan göra för något eller tips!

Som sagt kommer jag inte att skriva här så ofta eftersom jag helt enkelt inte orkar längre. Jag ägnar mig inte särskilt mycket tid till att läsa, just nu är det fotografering och bildredigering som gäller. Om ni vill och har tid så skulle det inte skada att kolla in på mina foton på Flickr. Det skulle verkligen uppskattas av mig och kanske även du får en trevlig stund.

Men nu är det väl dags att visa videon. Glöm inte att klicka på den lilla gula knappen, för jag kan till 99% garantera att det kommer fler videos!5 kommentarer:

 1. Jag tycker att videon var grym! :D

  SvaraRadera
 2. Cool video! Var det inte svårt att göra den?

  SvaraRadera
 3. Jag gjorde själv stopmotion filmer för några år sen. Nu är de tyvärr borta :(

  En 20 sek lång film tog typ 200 bilder!

  SvaraRadera
 4. Haha, vad rolig! :) Gjorde själv en sådan för ett tag sedan :)

  SvaraRadera
 5. Hej! Jag har en tävling på min blogg där vinsten är att vinna de tre första kapitlen till boken jag håller på att skriver, och snart ska den in till något förlag! Kolla gärna in där!

  SvaraRadera