torsdag 12 juni 2014

Bokpaket + studentpresent

I tisdags var det dags för mig. Äntligen. Den dagen då jag skulle ta studenten. Som de flesta säger var det även en av de bästa dagarna i mitt liv. Glädje som varade hela morgonen, dagen, kvällen och natten. När jag trodde att dagen inte kunde bli bättre fick jag ett mejl om att ett bokpaket väntade på posten. Lyckan fördubblades.

Igår, onsdag, hämtade jag ut bokpaketet som min hemliga bokvän skickat till mig genom Annas bokbyte. Exalterat öppnade jag det gröna paketet och möttes av mängder av choklad och godis. Pep hjärtligt i hög frekvens vid åsynen av Pim Pim. MUMS!


Code Name Verity av Elizabeth Wein är, som ni kan se ovan, den bok som jag fick. En bok som jag velat läsa sedan första gången jag såg den på en bokblogg, så jag blev mycket glad när jag fiskade fram den ur paketet. Och kolla bara på det snygga omslaget! Finfint! Och se det vackra bokmärket, tack!

En trevligt brev fick jag också från min bokvän där hon skrev att hon själv hade tyckt om boken och trodde jag nog också skulle göra det. Kan säga att jag inte har några tvivel på den punkten.


I denna urcoola anteckningsbok fann jag sex lappar med citat på, som visade sig vara min bokväns favoritcitat från just den boken hon gav mig. Hennes tanke var att jag själv skulle fylla på med min egna favoritcitat i anteckningsboken. En mycket trevlig tanke, så det ska jag göra! Först Code Name Verity och sedan med andra böcker jag läser.


Tyvärr blev det en liten miss när paketet skulle skickas och jag fick reda på namnet på min bokvän innan jag fick paketet. Väldigt synd, men jag uppskattar paketet och dess innehåll lika mycket ändå! Jag tror dessutom att jag inte hade haft några svårigheter att förstå ledtrådarna hon gav om sig själv för de var jättebra!


Min (hemliga) bokvän är Frida på Booklovin! Tack så jättemycket för det fina paketet! Och tack till Anna som anordnade detta bokbyte!

_________________________________________________________________


Som rubriken antyder så vill jag även nämna en av mina studentpresenter som jag fick i tisdags. Nämligen en Kindle Paperwhite! IIIIIIIIIIHHHHH!! Trots att jag själv beställde den hade jag tillfälligt glömt det vid presentöppningen och jag blev såå lycklig! Till den fick jag ett grönt, snyggt skal/skydd/whatever. Genast funderade jag på vilken bok jag skulle köpa först och tankarna kom så småningom till Eleanor & Park som så många har rekommenderat. Jag började läsa direkt and I love it! Både min Kindle och boken!

Hade inte Frida skrivit om sin Kindle på Booklovin hade jag inte tänkt tanken att önska mig en i studentpresent. So once again, TACK FRIDA!!!!!


Nu väntar en vecka i Spanien med tre vänner. Givetvis ska Kindlen följa med, men även The Fault in Our Stars, för en omläsning lär behövas innan biobesöket!

1 kommentar:

  1. GRATTIS TILL STUDENTEN EBBA!! :D

    Vad roligt att du tyckte om paketet! Jag är fortfarande ledsen för att jag misslyckades så med att hålla mig hemlig, men som sagt hade du nog listat ut vem jag var ganska snabbt ändå.

    Åh, vad skoj att du fick en kindle! Och att du ska åka till Spanien! Hoppas att du får det riktigt bra där! :D

    SvaraRadera