fredag 25 februari 2011

Green Nails

Igår var det dags för att måla om mina naglar och denna gång tog jag inspiration från Frida och hennes flammade naglar. (Klicka här för att se hennes!!)
Här är en bild på mina! De är ungefär likadana på båda händerna :)

Jag vet att det kom lite utanför, men det försvinner snart :)Tänkte ta lite update på bokfronten. I början på denna veckan läste jag ut City of Bones av Cassandra Clare som jag ÄLSKADE!! Förhoppningsvis kommer det en recension på den, vi får se... Nu försöker jag ta mig igenom Offerrit av Johannes Källström, men det går trögt. Jag tror att jag har kommit i ännu en läs-svacka. (not good!) Jag är väldigt intresserad på att ta tag i Släktet av Guillermo Del Toro och Chuck Hogan som jag köpte igår på rean och tror att jag ska börja läsa den idag.

Det var nog allt jag hade på hjärtat just nu. Jag har haft en jätteskön sportlovsvecka och hoppas att alla andra också har haft det, denna eller förra veckan, eller kommer att ha det nästa vecka.

Just det! Denna vecka har jag sett ett antal filmer och tänkte att jag kanske skulle göra ett inlägg där jag recenserar filmerna, eller i alla fall några av dem.

11 kommentarer:

 1. Jag håller på att läsa City of bones nu och hittills tycker jag mycket om den!:D

  SvaraRadera
 2. Svar: Jag har faktiskt redan City of Ashes hemma:D Mitt biblo köpte in bägge böckerna och så gjorde de så att jag reserverade bägge böckerna:D

  SvaraRadera
 3. Svar: Jag brukar ignorera det faktum att jag har sjuukt många olästa böcker i min bokhylla. Ärligt talat så tror jag att jag har fler olästa än lästa böcker i min bokhyllaxD

  SvaraRadera
 4. Underbara och låååånga naglar! :D Älskar dem!!

  SvaraRadera
 5. Vilka snygga naglar du har! Så långa och smala 8D Jag tycker det skulle vara jättekul med filmrecensioner ;)

  SvaraRadera
 6. Snygga naglar!
  Såg att du hittat min blogg, vad kul! Jag har inte sett din tidigare, men ska börja följa. :)

  Åh, lässvackor är så jobbiga. Jag har varit i en jättelänge nu och försöker verkligen ta mig ur, för det är så trist att inte läsa :( haha.

  SvaraRadera
 7. sv: Har du läst alla? Jag hade den 3e boken sen flera år tillbaka och så hittade jag de två första på ett ställe så nu ska jag ta och läsa de tre jag har någon dag när jag får tid.

  snygga naglar btw :)

  SvaraRadera
 8. sv: aa okej :) jag får hoppas på att nån gång få tag på resten av böckerna i serien också.

  vad gör du på idag då?

  SvaraRadera
 9. sv: aha najs! jag måste plugga, städa och fixa. sen ikväll har jag även träning.

  SvaraRadera
 10. sv: samma för mig, hade också lov denna vecka. vill ha längre lov!

  SvaraRadera
 11. Svar: Tack så mycket! :) Jag är riktigt nöjd med mina bokpresenter. Haha, vad roligt att din mamma också fyllde år igår, roligt sammanträffande ;)

  SvaraRadera