fredag 23 december 2011

Mounwaåkh


Duktiga som vi är så är vi ute och leker istället för att sitta vid datorn första dagen på lovet! Jag fick en snilleblixt, att vi skulle försöka "moonwalka" i stop motion, så här har ni det resultatet och lite till!!

För några veckor sedan gjorde vi även den här Lego-stop motion-filmen, detta är vår första (och sämsta) men jag bjuder på den ändå!


Jag glömde ju fråga förra gången.... Är det någon av er som har gjort stop motion-filmer? Hade varit roligt att se i så fall!
Nästa gång skulle jag kanske försöka göra en bokrelaterad sm-film. Vad tror ni? Kan det bli bra? Har ni några idéer så kan ni gärna skriva (om ni självklart inte vill göra en egen!)

btw. man kanske tycker att jag borde ha mycket att skriva eftersom jag har varit borta så länge, men jag vet inte vad ni vill läsa. Vad vill ni se och läsa på min blogg?! Skriv gärna en kommentar här nedan, det skulle uppskattas ordentligt :D

Eftersom det här kanske blir det sista inlägget innan jul så vill jag passa på att önska alla en
GOD JUL!

3 kommentarer:

 1. Roliga filmer =)
  Har du nån bra idé som har att göra med böcker, go for it!

  Det är intressant med lite variation bland intressen, och inte bara böcker =)

  SvaraRadera
 2. Fy vad coolt! Blir sugen på att testa det där själv.

  Svar: Haha, har aldrig riktigt fattat grejen. Jag menar, det finns ju så många andra tv-program som är mycket bättre. Nu sitter man mest där och längtar efter att få öppna paketen.

  SvaraRadera
 3. Häftiga! :D Jag gjorde en stop motion i vintras, om du vill se den kan du klicka dig in på länken nedan (sidan ser konstig ut, men det är rätt!) och sedan på "Grodfilmen!" :)
  http://perbrahe.nu/anv315/

  SvaraRadera