söndag 18 december 2011

Tillbaka?

Jag saknar faktiskt att blogga, alla underbara människor jag lärt känna genom bloggen, hela gemenskapen!
Dock vet jag inte om jag kommer orka göra ett antal inlägg i veckan, gymnasiet är faktiskt jobbigare och mer krävande än jag trodde att det skulle bli. Nu sitter jag och plugga inför sista provet innan jullovet och det är verkligen dötrist!
Jag är dock glad att jag slapp skriva nationella prov i Ma1c i onsdags. Istället gjorde jag och två kompisar stop motion filmer! Och dessa tänkte jag dela med mig till er!Men som sagt vet jag inte om jag orkar komma tillbaka och blogga på 100%, men jag kommer antagligen slänga iväg några inlägg då och då! Men i och med att det har blivit mer skolarbete har det blivit mindre läsning det senaste halvåret. Så i inläggen kommer det antagligen främst publiceras foton (det har tagits ett antal sedan jag sluta blogga!) men även en och annan bokrecension. Förhoppningsvis...... 

3 kommentarer:

 1. Jag går sista året i gymnasiet, och motivationen är verkligen på väg att ta slut. Det är svårt att ta sig an allt plugg när man vet hur mycket annat kul det finns att göra.

  Hoppas att du hittar tillbaka snart =)
  Min bloggning är något ojämn.
  Kan ett par veckor utan uppdatering, sen kan jag skriva flera inlägg inom en kort period.

  Det måste ha blivit väldigt många bilder i filmerna! Jag gjorde en stopmotionfilm med gosedjur en gång. 20 sekunder tog typ 200 bilder..!

  SvaraRadera
 2. Åh det där spelet i första videon känner jag igen, älskade det när jag var mindre. Vad heter det? :D

  SvaraRadera