måndag 1 juli 2013

[MBL] Bråvalla

Att göra en Bucket List under sommaren var Annas idé! Se hela My Bucket List här!
Detta inlägg är en dag sen då vi kom hem sent igår kväll.
____________________________________________________________________

I onsdags bar det av mot äventyr för mig, min bror och min kompis. Tåget gick mot Norrköping där Bråvalla festival tog plats. Tidigare har jag tältat i skogen ett antal gånger och jag har även varit på en dagsfestival tidigare. Men detta var fösta gången jag var på en flerdagarsfestival och campade omringad av en massa  tält och människor med olika dialekter - den ena härligare än den andra! Jag har alltså uppfyllt mitt mål:

Och vad tyckte jag? . HIMLA. AWESOME.
Vill jag göra om det? HELL YEAH!

Här sitter jag och min bror utanför vårt tält med all vår packning!

Jag älskar att vara på konserter. Fjärilarna i magen precis innan det börjar. Skriken och jublet när de kommer in på scenen. Man står som packade sillar. Armbågar i sidan och en o annan i huvudet. Svettlukten tar över. Halsen börjar göra ont. Men man fortsätter skriksjunga och dansa till 100 %. Det bästa: alla andra runt omkring dig är där för precis samma anledning och känner precis som du. Glädje till max!

Paramore

All Time Low

Timbuktu och Damn!

Green Day
Ovan kan ni se några av höjdpunkterna. Där var självklart andra bra band också, t ex A Day To Remember, Johnossi och Rammstein.

Även standup erbjöds och vi såg bl a Marika Carlsson och David Batra.Med andra ord: En mycket lyckad vistelse på Bråvalla!

Det störtregnade varannan dag och då blev det som en gång varit gräs till geggamoja som man halkade runt i!
Var någon annan också på Bråvalla? Eller har ni varit på någon annan festival och sett några bra band? Vilket band skulle ni helst vilja se live?

2 kommentarer:

  1. Åh jag är så avis på alla som var där. Det var ju riktigt bra artister och även ståuppare där och Green Day är ju så grymma live! :D

    SvaraRadera
  2. Jag är SÅ avundsjuk på dig! Jag har aldrig varit på någon riktig konsert men skulle "döda" för att få se All Time Low live! Vilket är typiskt eftersom de var på Bråvall och i söndags hade de konsert i Oslo och idag hade de konsert i Köpenhamn tillsammans med Green Day.
    Alla som har varit där verkar ha haft grymt kul så ska verkligen försöka åka dit nästa år :D

    SvaraRadera