söndag 6 mars 2011

Ebba-dagen!

Idag är det min namnsdag och i morse fick jag en liten namnsdagspresent, nämligen en filt med ärmar! Perfekt om man ska läsa, sitta vid datorn eller äta (!).


Igår anmälde jag mig till en språkresa. Är väldigt glad över detta. Känner mig modig som ska åka själv! Det bästa är att jag ska gå på en fotokurs. Ser verkligen fram emot det.
Någon annan som ska åka på språkresa till sommaren? Någon som har åkt tidigare? Vad tyckte ni?


 

10 kommentarer:

 1. Jag hade inte alls en tanke på att åka på språkresa för ett halvår-år sedan, men nu ångrar jag att jag inte ska det, för hade jättegärna åkt till England.. Var ska du åka? :)

  Grattis på namnsdagen också! :)

  SvaraRadera
 2. Grattis på namnsdagen! :D Ha det bäst!

  SvaraRadera
 3. Grattis på namnsdagen!:D Och nej,jag ska inte på någon språkresa för jag skulle inte klara det. Jag är liksom för hemmakär och mesig^^

  SvaraRadera
 4. Grattis på namnsdagen!

  Jag ska på språkresa till Isle of Wight i sommar med en kompis. Vad modigt att åka själv, jag skulle bli helt lost då. Vart ska du? :D

  SvaraRadera
 5. Svar: Vad kul! Hade också velat åka till Brighton egentligen, men det ville inte min kompis, så Isle of Wight blir nog bra. :)

  SvaraRadera
 6. sv: jag tror det är favorit film som är baserad på en bok :)

  Jag hade också tänkt åka på språkresa i sommar! Till Italien. Men jag ångrade mig för att jag är så himla hemmakär. Vart ska du åka? :D

  SvaraRadera
 7. Svar: Ja, det fungerar faktiskt väldigt bra med såna lappar för då kan man gå tillbaka och läsa de fina citaten flera gånger och så behöver man inte leta som en dåre för att hitta dem(:

  SvaraRadera
 8. Det finns en mail till dig på din hotmail :)

  SvaraRadera