söndag 18 augusti 2013

[MBL] Slutspurten

Att göra en Bucket List under sommaren var Annas idé! Se hela My Bucket List här!
____________________________________________________________________

Sista sommarlovsveckan är snart slut. MEN USCH DÅ!

Som fortsättning på mitt resande bar det av norrut denna gången för att besöka de underbara Anna (bookshelf.blogg.se) och Ida. Även denna gången blev det 11-12 h tågresa vilket betyder att under en period på åtta dagar befann jag mig ~ 24 h på tåg... Men jag har fått sett många filmer och läst mycket så det är ju positivt (Y)

Hos dessa trevliga tjejer uppfyllde jag två punkter!


På minigolfen vann Ida, hon fick TRE hole-in-ones (:O), Anna kom tvåa och jag förlorade... :/ men kul var det trots regnvädret som hade bestämt sig för att brista ut när vi cyklade dit. Vi insåg vilken bra uppfinning paraplyet är (Y)På kubben förlorade först jag och Anna, men vi fick revansch och då vann vi!

Idas foto!


Under mitt besök pratade och kommenterade vi mycket om våra dialekter, då jag pratar skånska och Anna och Ida pratar västgötska, så vi bestämde oss för att göra en video där vi får gissa vad olika ord från varandras dialekter betyder. Resultatet blev en ganska lång film men väldigt rolig! Hoppas även ni gillar den :)Här hemma har jag lyckats bocka av en grej till på listan, nämligen:


Jag har velat lära mig måla med akvareller väldigt länge, jag fick ett kit när jag fyllde år förra året men jag använde det först nu... Jag har bara gjort ett försök hitintills och resultatet blev det här:
______________________________________________________________

Quick update!
1. Jag på att läsa om City of Bones inför biopremiären om MINDRE ÄN EN VECKA. PEPP!
Hade nästan glömt exakt hur bra den är men asså oj vad bra den är!
2. Köpte The NewsFlesh Trilogy på Hamrelius i Malmö då det var 40% på ALLA böcker! Har varit nyfiken på den serien ett tag så nu passade jag på.
3. Har blivit smått beroende av Sherlock igen, tyvärr måste jag ju som alla andra väntas tills säsong 3 kommer ut...
4. MEGAPEPP INFÖR BOKMÄSSAN!!!
5. Inte lika pepp inför skolan imorgon...

2 kommentarer:

  1. HEJ ÄÄBBA:D Superbra inlägg! :D Speciellt eftersom jag är med, hahaha xD Hur har din första skoldag varit? (ursäkta för att jag låter som värsta morsan xD)

    SvaraRadera
  2. Trött på dumheterna i världen? Det har kommit ut en bok som heter "How to exterminate stupidity Or the art of not justifying anything at all". Den går igenom forskning om extrema återhämtningar efter hjärnskador, epigenetik, genetisk variation mellan olika hjärnceller i samma individs hjärna, självmotsägelser i de etablerade medicinska (framför allt genetiska) teorierna om livsduglighet, vetenskapliga evolutionsparadoxer som visar att evolutionspsykologin är orealistisk, och visar helt logiskt att det är ursäkterna som är orsaken till alla dumheterna! Den innehåller även tips för hur det går att sluta med ursäkter och därmed dumheter. Boken kan beställas genom Recito förlag på länken http://litenupplaga.se/1198 Som bloggägare kan du kanske posta om den boken någon gång om du vill!

    SvaraRadera