måndag 30 augusti 2010

Bokbloggar - Alltid lika trevliga

Hejsan allihop!
Tänkte börja med att säga att jag läste ut Det fattas en tärning av Johanna Thydell här om dagen och att en recension kommer snart!

Borta hos Sofie i hennes bokblogg läste jag hennes senaste inlägg där hon skrivit tips på hur vi kan hjälpa varandra med att göra våra bokbloggar ännu bättre!

Hon skrev:
Det finns väldigt många bokbloggar, en del bra, andra mindre bra. På bloglovin finns det just nu 245 registrerade litteraturbloggar, och jag har plats 98 på denna lista (egentligen plats 83, men det är något fel på uppdateringen...)
Mitt tips är att du skaffar bloglovin, vilket är gratis, och sedan lägger till min blogg, om du gillar den förstås, så lägger jag till din blogg, om jag gillar den. På så sätt hjälper vi varandra att komma högre upp på listan!

Härifrån och neråt kan du kopiera
Skulle du vilja ha en länk till din blogg här? Gör då såhär:
1. Svara på nedanstående frågor.
2. Länka min blogg i ett inlägg på din blogg, samtidigt som du kopierar dess frågor (eller skriver egna) så att andra kan hjälpa dig att förbättra din blogg. (Du kan kopiera nedre delen av inlägget)
3. Skriv en kommentar här under, med länkning till inlägget du skrivit, så länkar jag din blogg här!
Lätt som en plätt
!
Och här kommer frågorna:
1. Vad tycker du om mina recensioner? För långa/korta?
2. Vad tycker du om bloggdesignen? Vad är bra? Vad kan bli bättre?
3. Övrigt? Några tips på hur jag kan bli bättre?


Jag hoppas att hon inte har något emot att jag snor hennes idé helt och hållet!
Så hjälp mig att göra min blogg bättre, svara på frågorna, följ punkterna, följ mig på bloglovin så länkar jag till din blogg från min! Då hjälper du faktiskt dig själv också!

4 kommentarer:

 1. Vad roligt att du nappade på min idé, och tack för att du hjälper mig att bli bättre:)
  Jo, jag har skrivit dikten i min header själv, eller egentligen är den ett utdrag från en novell jag skrev, och just detta utdrag gillade en kompis extra mycket, därför tyckte jag att det passade på min blogg :)

  Nu tänkte jag hjälpa dig:
  1. Det jag läst på din blogg är bra, lagom långa recensioner och bra med bilder på böckerna!
  2. Bloggdesignen är fin, jag gillar när en bokblogg har etiketter, och de andra tilläggen du har till höger, som "De senaste lästa böckerna" och "jag läser" gillar jag också!
  3. Ett tips, som jag själv bör ta till mig också, är att jobba ännu mer på recensionerna. Att få det att låta intressant kan vara svårt, men ju mer man finslipar och över, desto bättre blir det, förhoppningsvis!

  Jag länkar till denna blogg så fort jag fått ihop några fler som nappar på idén :)

  SvaraRadera
 2. Det fattas en tärning är verkligen bra, hoppas att du också tyckte det;) ser fram emot recensionen!

  SvaraRadera
 3. Jag följer dig redan på bloglovin :D

  SvaraRadera
 4. Hejsan! Jag hittade din blogg av en slump, men den är verkligen super! På min egen bokblogg har jag alldeles nyligen satt in en recension av just Det fattas en täring, men du kan ju titta till min blogg om du har lust:)

  SvaraRadera