fredag 6 augusti 2010

Bokbloggsjerka 6 - 9 augusti

Läs mer om "jerkan" här.
Och mitt förra inlägg här.
Okej så denna vecka ska man berätta om boken/böckerna man håller på att läsa.

Jag läser Fire av Kristin Cashore. Känns som jag har slagit rekord, ca 50 sidor på fyra dagar. Så lite har jag inte läst på åratal! Läste ut Graceling (första boken) och ville genast läsa uppföljaren, och det sägs att den andra ska vara bättre än den första, men än så länge är den verkligen inte det.
Den handlar i alla fall om Fire som är ett monster. Nu kommer det säkert upp någon läskig bild i ditt huvud men så är det verkligen inte! Hon är otroligt vacker, med långt, rött hår och äger kraften att påverka andra varelser med sitt utseende. Som sagt har jag inte läst särskilt mycket så jag vet inte vad handlingen går ut på än...

Eftersom det går så trögt med Fire tänkte jag börja på en annan bok idag, Ibland bara måste man, som jag har hört mycket bra om och författaren, David Levithan, är jag verkligen att fan av. (älskar Nick och Norahs oändliga låtlista, jag vet låter sjukt på svenska. måste ta och läsa den på engelska).

3 kommentarer:

  1. Hej hej! Tittade in efter att jag sett dig hos Annikas jerka. Fin blogg du har!

    SvaraRadera
  2. Ja det här är riktigt underbart och surfa in på nya bloggar och hitta fina som din. Jag ska genast lägga till som favorit så jag inte missar/glömmer.

    SvaraRadera